Ervaringen

Ik kreeg van Saskia een gratis sessie aangeboden. Omdat ik een paar jaar gelden een burn out heb gehad en daar nooit echt goed bij geholpen ben, heb ik dat aanbod aangenomen. Die eerste sessie beviel me zo goed, dat ik daarna een traject van zes sessies in ben gegaan.

Wat ik de afgelopen jaren van verschillende mensen hoorde, heb ik nu eindelijk geleerd: meer naar mijn lichaam luisteren. Saskia gaf me elke keer weer kleine, simpele opdrachten, die goed bij me pasten. De ene keer lukte het me beter om ze uit te voeren dan de andere keer, maar ik begreep elke keer welk doel ze hadden. En uiteindelijk heeft ze me een oefening gegeven op een issue waar ik al zo ontzettend lang mee loop. Daar ben ik nu heel vaak mee bezig en het helpt me op vele vlakken.Ook dat was een oefening waarbij ik heb leren luisteren naar mijn lichaam.

Ik voel nu veel duidelijker wanneer er iets gebeurt wat ik niet fijn vind en daar reageer ik nu veel eerder op. Het gevolg daarvan is dan weer dat ik me nu niet meer (lang) in situaties begeef die ik niet prettig vind.

De laatste sessie is nu een paar weken geleden, maar het effect merk ik elke dag. Het gaat gewoon door en dat vind ik heel bijzonder. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.

Simone

Ik ben tot begin 2018 overspannen geweest, alles bij elkaar zo’n 2 jaar. Vanaf maart 2018 was ik officieel hersteld. Toch bleef ik hangen op 85-90 % van mijn energie. Dat kwam tot uiting doordat het me nog steeds niet lukte om om 9:00 uur te beginnen met mijn werk (altijd een uitdaging als je werkt als zelfstandige), dat het niet lukte om weer een gestructureerd en geordend leven te leiden, hoewel ik mij daar wel voor inzette. Concreet betekende dat toen, dat ik geen grip had op de activiteiten die ik moest doen, dat het niet lukte om te sporten etc. Ik bleef hangen. Ik heb toen gevraagd om door jou gecoacht te worden om die laatste stap naar volledig herstel te maken. Ons traject heeft zo veel kracht, structuur en energie opgeleverd dat ik het gevoel heb het verder op eigen kracht te kunnen. Hoe fijn is het om te kunnen zeggen: ik kan het zelf en ik heb het niet meer nodig! En dat dank zij jouw inbreng en onze gesprekken.

Je bent een professionele coach met een open oor voor de dingen waar ik tegen aan liep. Je hebt een speelse manier om de problemen te benaderen. Ik heb erg gewaardeerd dat je zo goed voorbereid was, dat je de tijd nam die nodig was en tegelijkertijd de grenzen van het traject zo goed bewaakte en mij confronteerde met mijzelf en mijn valkuilen. Ik heb me veilig gevoeld bij jou en jouw begeleiding en kon open praten over wat me bezig hield, zonder dat ik het gevoel had dat je mij veroordeelde om mijn soms (in mijn perceptie kleingeestige) problemen.

Dank je wel voor je begeleiding en steun in de afgelopen maanden. Ik wens iedereen een coach toe zoals jou: open minded, eerlijk en zonder oordeel of vooroordeel. Dank voor jouw bereidheid om met mij een stukje mee te gaan en mij de nodige zetjes in de goede richting te geven. Voor mij ben je een topper.

S.B.

Sinds mijn jeugd heb ik al last van angstklachten die op onwillekeurige momenten lijken op te komen en in drukke periodes extra aanwezig zijn. Hierdoor heb ik periodes waarin ik me moeilijk kan concentreren, slecht slaap en onzeker voel.  Hoewel ik inmiddels weet dat die angst bij mij hoort dus nooit helemaal weg zal zijn, ging ik op zoek naar een coach die mij kon helpen om hiermee om te gaan.  Zo ben ik bij Vrij Leven terecht gekomen want dit is wat ik ook wilde, het gevoel Vrij te leven, vrij van stress en angstige gedachten.

Voor het eerste gesprek was ik een beetje gespannen omdat ik niet wist wat ik kon verwachten van een e-coachingssessie. Het bleek helemaal niet nodig te zijn. Saskia is oprecht, eerlijk en luistert goed. De gesprekken met Saskia hebben mij geholpen om mijn gedachten op een rijtje te zetten en vooral ook om ze in een meer realistisch perspectief te brengen. Na elke sessie voelde ik me ontspannen, zelfverzekerder en sterker.

Wat is het toch fijn om je meteen begrepen en gehoord te voelen. Dit gun ik iedereen!  Dank je wel Saskia voor je begeleiding, rust en openheid.

Sandra

Ik heb deelgenomen aan de gratis sessie omdat ik wil leren om meer controle, richting en rust te krijgen. Na de sessie weet ik concreter hoe ik meer controle, rust en richting kan krijgen met praktische oefeningen, voorbeelden, inzichten en ervaringen van Saskia. Voor wie ook graag meer overzicht en richting wilt in het leven beveel ik Saskia haar sessies aan om het zelf te ervaren.

Ernst

Na de sessie voelde ik me blij, enthousiast en geïnspireerd. Mijn innerlijke drive was zo versterkt dat ik de volgende dag gelijk aan de gang ben gegaan met de inspiratie om een sta-in-de-weg op te ruimen die me al een tijdje belemmerde.

Ik kan een sessie met Saskia van harte aanbevelen. Ze doet dat deskundig, rustig en geeft je een vrij gevoel.

Marie

De coachsessie heeft mij in mijn eigen centrum gebracht en evenwicht gegeven. Ik kon knelpunten ontladen via de inzichten en integratie van hoofd, hart en buik.

Dank je Saskia voor je rustige begeleiding en support tijdens en na de sessie. Ik voel mij krachtig en ontspannen. 

Françoise

Het was verrassend hoe we in korte tijd tot de kern van m’n vraag kwamen. De oplijning van hoofd, hart en buik werd uitstekend begeleid en bracht me bij een simpel, maar zeer waar antwoord.

Kortom, een sessie bij Saskia kan je antwoorden brengen die anders mogelijk verborgen blijven

Rob

Saskia heeft me geholpen met een bepaald gedrag waar ik me bewust van was geworden en wilde veranderen. Op een prettige rustige manier heeft ze me begeleid. Het heeft me meer inzicht opgeleverd. Ik werd er vrolijk van, voelde me zekerder en kreeg meer vertrouwen in mezelf. De volgende dag merkte ik gelijk dat ik profijt had van het gesprek. Snel en doeltreffend dus.

Doordat het via Skype ging was het makkelijk om af te spreken en hoefde ik er niet de deur voor uit.

Ellen

Elke vrijdag heb ik ruimte voor een gratis online inspiratiesessie. Klik op de knop hieronder en maak een afspraak. Dan zien we elkaar binnenkort en help ik je gegarandeerd een stap verder!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial