Verder ná je burn-out

In twaalf weken naar een lichter leven

Individueel Online Coachingstraject

Officieel hersteld van burn-out, maar komt het ooit helemaal goed?

Heb jij een burn-out meegemaakt en voel je je toch nog niet de oude? Waarschijnlijk heb je al best veel inzicht gekregen over hoe het zover kwam. Je bent je bewuster van je patronen en je valkuilen. In theorie weet je dat je nu andere keuzes kunt maken, maar in de praktijk blijkt dat nog knap lastig. Het schuurt nog met wie je eigenlijk wilt zijn. Dat is ook niet gek. Je deed de dingen in het verleden immers niet voor niks op jouw manier.

Herken je je hierin?

N

Je hebt een burn-out gehad, bent weer volledig aan het werk. Toch ben je bang dat je nooit helemaal beter wordt;

N
Je ben je bewuster van je patronen, maar in de praktijk is het toch lastig om die patronen te veranderen.
N
Je voelt beter wat je zelf nodig hebt, maar je voelt je schuldig als je jezelf prioriteit geeft.
N
Als je je grenzen aangeeft wordt dat ook niet altijd begrepen. Anderen verwachten dat je weer handelt zoals je deed voor je burn-out was.
N
Intussen voel je je geleefd en loop je regelmatig tegen je grenzen aan.

Hoe zou het voor je zijn als?

N

Jij echt aan het stuur komt te zitten van jouw leven en het leven een stuk lichter gaat voelen?

N

Je op natuurlijke wijze je grenzen kunt aangeven?

N

Je innerlijke rust ervaart bij de keuzes die je maakt?

N

Je ruimte en tijd hebt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn?

N

Je de inzichten die je hebt verworven door je burn-out volledig in de praktijk kunt brengen?

N

Je nu echt anders verder gaat dan dan dat je deed voor je burn-out?

Dat kan!

In zes sessies van ca. 1 uur help ik je om definitief uit je oude valkuilen te stappen, je innerlijk rustig te voelen en op je zelf te vertrouwen. 

We werken online via Skype. 

Tussen de sessies krijg je oefeningen mee die je helpen om je inzichten door de coaching te integreren in de praktijk.

Stap voor stap begeleid ik je op krachtige en liefdevolle wijze. Je leert om je grenzen nog beter aan te voelen en er ook naar te handelen. Je ontdekt hoe jij ontspannen door je werkdagen kunt gaan en energie over kunt houden voor de dingen die voor jou ook belangrijk zijn. Je kunt weer vertrouwen op jezelf.  Een burn-out zal jou niet snel meer overkomen!

Na dit traject: 

N

Weet je haarfijn wat jouw valkuilen zijn en weet je hoe je hier anders mee om kunt gaan.

N

Heb je overzicht, en voel je je niet meer geleefd.

N

Kan jij op natuurlijke wijze je grenzen stellen zonder schuldgevoelens.

N

Zit je aan het stuur van jouw leven.

De inzichten die je op hebt gedaan door je burn-out zijn niet meer slechts theorie. Je leeft het!

Voel je dat het tijd is om jezelf de steun in je rug te gunnen in jouw persoonlijke ontwikkeling naar een lichter leven?

Jouw investering voor dit traject  is 450 euro. 

De eerste sessie is gratis en vrijblijvend. 

“Het traject heeft zo veel kracht, structuur en energie opgeleverd dat ik het gevoel heb het verder op eigen kracht te kunnen.

Hoe fijn is het om te kunnen zeggen: ik kan het zelf!”

S.B.

Ik kreeg van Saskia een gratis sessie aangeboden. Omdat ik een paar jaar geleden een burn out heb gehad en daar nooit echt goed bij geholpen ben, heb ik dat aanbod aangenomen. Die eerste sessie beviel me zo goed, dat ik daarna een traject van zes sessies ben gegaan.

Wat ik de afgelopen jaren van verschillende mensen hoorde, heb ik nu eindelijk geleerd: meer naar mijn lichaam luisteren. Saskia gaf me elke keer weer kleine, simpele opdrachten, die goed bij me pasten. De ene keer lukte het me beter om ze uit te voeren dan de andere keer, maar ik begreep elke keer welk doel ze hadden. En uiteindelijk heeft ze me een oefening gegeven op een issue waar ik al zo ontzettend lang mee loop. Daar ben ik nu heel vaak mee bezig en het helpt me op vele vlakken.Ook dat was een oefening waarbij ik heb leren luisteren naar mijn lichaam.

Ik voel nu veel duidelijker wanneer er iets gebeurt wat ik niet fijn vind en daar reageer ik nu veel eerder op. Het gevolg daarvan is dan weer dat ik me nu niet meer (lang) in situaties begeef die ik niet prettig vind.

De laatste sessie is nu een paar weken geleden, maar het effect merk ik elke dag. Het gaat gewoon door en dat vind ik heel bijzonder. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.”

Simone

Praktische informatie

Het traject bestaat uit zes sessies van ca. 1 uur. We plannen de sessies in overleg om de 2 á 3 weken. Tussentijds krijg je oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat je je nieuwe inzichten in de praktijk gaat integreren. 

De sessies doen we online via Skype, zodat jij dit lekker thuis of vanaf een andere fijne plek kunt doen.  

Meld je aan door een mail te sturen  info@vrijlevencoaching met als onderwerp: coachingstraject en vermeld je telefoonnummer. Dan plannen we een afspraak! 

Veelgestelde vragen

N

Mijn burn-out is al vrij lang geleden, is dit traject dan wel geschikt voor mij?

Het maakt niet uit hoe lang geleden je een burn-out hebt gehad. Als je je herkent in meerdere punten hierboven, kan dit traject je helpen om de volgende stappen te nemen. Bel of mail me gerust als je even wilt overleggen.

N

Waarom is de eerste sessie vrijblijvend?

In de eerste sessie verkennen we waar je nu tegen aanloopt en bekijken we ook of dit traject echt iets voor je is. Zo niet, dan dan betaal je slechts voor één sessie. 

N

Ik woon niet in de buurt van Middelburg, kunnen we ook online werken?

We werken online via Skype. Je hoeft de deur dus niet uit. Het enige wat je nodig hebt is een plek waar je niet gestoord wordt, een internetverbinding en Skype.

N

Kan ik ook langer over het traject doen dan 12 weken?

Het traject duurt minimaal 12 en maximaal 24 weken. We plannen de sessies in overleg. De ideale tijd tussen de sessies is twee tot vier weken. Dat geeft voldoende tijd om tussen de sessies met oefeningen aan de slag te gaan om je inzichten te integreren en jouw doelstellingen te bereiken. Een bepaalde continuïteit is wel belangrijk.

N

Kan ik in delen betalen?

Ja dat kan. Je kunt ook in drie maandelijkse termijnen van 155 euro. In dat geval betaal je wat extra voor de administratiekosten.

Meld je aan door een mail te sturen naar info@vrijlevencoaching.nl met als onderwerp ‘coachingstraject’ en vermeld je telefoonnummer. Dan plannen we een afspraak!

 
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial