Loop jij regelmatig je grenzen voorbij en kan je wel wat inspiratie

gebruiken om dit te veranderen?

Vraag dan een gratis online sessie aan. Dan kijk ik met jou naar je persoonlijke situatie en krijg je minimaal één inzicht in hoe jij kunt stoppen met jezelf voorbij lopen.

De sessie duurt 30 á 45 minuten en is online via Skype of FaceTime.  Vooraf krijg je een schriftelijke intake, zodat we meteen kunnen inzoomen op datgene waar jij tegenaan loopt.

Als je je hebt aangemeld ontvang je eerst nog een mail om dit te bevestigen. Niks ontvangen? Check je spam of ongewenste mail. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

De gesprekken met Saskia hebben mij geholpen om mijn gedachten op een rijtje te zetten en vooral ook om ze in een meer realistisch perspectief te brengen.

Na elke sessie voelde ik me ontspannen, zelfverzekerder en sterker.

Sandra

Ik heb deelgenomen aan de gratis sessie omdat ik wil leren om meer controle, richting en rust te krijgen.

Na de sessie weet ik concreter hoe ik meer controle, rust en richting kan krijgen met praktische oefeningen, voorbeelden, inzichten en ervaringen van Saskia.

Voor wie ook graag meer overzicht en richting wilt in het leven beveel ik Saskia haar sessies aan om het zelf te ervaren.

Ernst

Na de sessie voelde ik me blij, enthousiast en geïnspireerd. Mijn innerlijke drive was zo versterkt dat ik de volgende dag geljik aan de gang ben gegaan om een sta-in-de-weg op te ruimen die me al een tijdje belemmerde.

Ik kan zo’n sessie met Saskia van harte aanbevelen. Ze doet dat deskundig, rustiig en geeft je een vrij gevoel. 

Marie

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial