Hersteld van burn-out en nu?

Gratis E-book
N

Wil je jezelf niet opnieuw voorbij lopen?

N

Wil je tijdig kunnen bijsturen?

N

Wil je energie overhouden na een werkdag?

N

Vergeet je in de hectiek van alledag naar je lichaam te luisteren?

N

Wil je beter je grenzen aangeven?

N

Verlang je naar een meer ontspannen leven?

9 praktische stappen voor meer rust, overzicht en grip op je leven.

De tips en oefeningen in dit e-book heb ik zorgvuldig gekozen. Ze zijn gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring en op de resultaten die ik zie bij klanten in mijn praktijk. Ze zijn eenvoudig te integreren in je dagelijkse leven en kosten je maar 5 tot 15 minuten per dag. En ze kunnen ook jou helpen om een nieuwe burn-out te voorkomen!

 

Mooi e-book! Ik zou het zeker aanbevelen.

Ellen van Lith

De Derde Boom

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial