Mijn nieuwjaarscadeau voor 2021!

Ben je wel klaar met de chaos in je hoofd en onrust in je lijf? Laat je je te vaak gek maken door alles wat je nog moet doen en lig je s’avonds uitgeteld op de bank in de hoop dat je weer goed genoeg uitgerust bent om de volgende dag aan te kunnen?

Wil jij in 2021 eindelijk meer overzicht, rust en ontspanning in je leven?

Begin het jaar dan goed met een uitgebreide,
gratis inspiratiesessie.
Het is online, dus je hoeft er de deur niet voor uit.

Tot en met 19 maart heb ik elke vrijdag plaats voor een uitgebreide gratis sessie.

Speciaal om jou te helpen om een goede start te maken in dit nieuw jaar.

Meld je nu aan om jouw plaats te verzekeren.

Stuur me een mail via onderstaande knop en vermeld daarin wat jij jezelf wenst voor 2021,
welke vrijdagen jij kunt en welk dagdeel (ochtend of middag) en je telefoonnummer.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten!

In ruil voor deze gratis sessie wil ik je in overweging geven een donatie te doen aan Stichting het Vergeten Kind. Ik heb voor dit doel gekozen omdat ik me door mijn werk als beleidsadviseur vrouwenopvang, huiselijk geweld en kindermishandeling betrokken voel bij volwassenen en kinderen die in moeilijke omstandigheden verkeren. Ik wens dat elk kind zich veilig en geliefd voelt. Zeker in deze tijd van corona kunnen deze kinderen extra steun en aandacht gebruiken. Als we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je een link die je kunt gebruiken voor een donatie.

Ik heb deelgenomen aan de gratis sessie omdat ik wil leren om meer controle, richting en rust te krijgen in het jaar 2021.
Na de sessie weet ik concreter hoe ik meer controle, rust en richting kan krijgen met praktische oefeningen, voorbeelden, inzichten en ervaringen van Saskia.  Voor wie ook graag meer overzicht en richting wilt in het leven beveel ik Saskia haar sessies aan om het zelf te ervaren.

Ernst

Stel ook je eventuele vragen d.m.v. een mailtje naar: info@vrijlevencoaching.nl

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial