8 tips voor je leven ná burn-out

Gratis E-book

Meld je hieronder aan en je ontvangt gratis het E-book.

Als je je hebt aangemeld ontvang je eerst nog een mail om je aanmelding te bevestigen. Check je SPAM of ongewenste mail, als je niks ontvangt.
Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk en kan je je altijd weer afmelden.

 

Als je ná je burn-out je leven weer volledig hebt opgepakt liggen oude valkuilen makkelijk op de loer. Je zegt misschien toch vaker ‘ja’ dan je eigenlijk wilt, je neemt te weinig rust voor jezelf en je hebt opnieuw veel ballen in de lucht te houden. 

Met dit E-book deel ik tips en oefeningen die je helpen om bij jezelf te blijven. Ik heb me afgevraagd wat mij hielp en wat me nog steeds helpt als ik voel dat ik te gespannen en gestrest bezig ben en wat bovendien makkelijk toepasbaar is in het dagelijkse leven.  

Neem je tijd en kies één of twee tips of oefeningen die je wilt toepassen. Door het stap voor stap te doen wordt het makkelijker om het in je levensstijl en mindset te integreren.  

Ik wil je hiermee graag inspireren om meer ruimte, ontspanning en vrijheid te creëren in je leven. Dit helpt je nú al om ontspannener in het leven te gaan staan, je bewust te worden van jouw grenzen en een (nieuwe) burn-out te voorkomen!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial